Pilates

De beste ”Core” Training!

Wat is Pilates?


Pilates zijn lichaamsoefeningen oorspronkelijk ontwikkeld door Joseph Pilates. Joseph ontwikkelde deze trainingsmethode tijdens de eerste wereldoorlog om het rehabilitatieprogramma voor oorlogsveteranen te verbeteren.
Tegenwoordig is Pilates een bekende en belangrijke fitnessmethode die veel wordt beoefend door professionele dansers en sporters. Tevens is het de ”geheime” trainingsmethode van vele beroemdheden.

Pilates lessen Den Haag bij Fitness de Bataaf  kan door een ieder beoefend worden, jong en oud(er), man en vrouw. In onze lessen houden wij rekening met elk niveau.


Pilates Den Haag bij Sportschool Fitness de Bataaf.Pilates lessen Den Haag bij Fitness de Bataaf

Pilates lessen Den Haag


Pilates in Den Haag bij Fitness de Bataaf is een systeem van voorgeschreven oefeningen, dat uitgaat van een combinatie van lichamelijke en geestelijke inspanning. De pilates training belast het lichaam met oefeningen die gericht zijn op de ademhaling, een goede coördinatie en houding.

Pilates richt zich op de belangrijkste spieren van onderrug, buik, bekken en bilspieren ook wel de ”core” genoemd. De oefeningen worden vooral op de grond uitgevoerd ondersteund door rustige achtergrond muziek.

Door het beoefenen van Pilates worden de spieren sterker en langer, het verbetert de houding en het voorkomt lage rugklachten. Doordat Pilates blessures helpt voorkomen is het een perfecte aanvulling voor als je een andere sport beoefend.

Gratis proefles!


Bent u op zoek naar een goede locatie voor het volgen van Pilates-lessen in Den Haag? Kom dan snel langs Fitness de Bataaf voor een gratis proefles! Lestijden De Pilates lessen Den Haag worden gegeven op donderdagochtend van 09.00 tot 10.00 en van 10.00 tot 11.00 uur. Op zaterdagochtend wordt de les gegeven van 9.00 tot 10.00 uur.


Trainingsresultaten Pilates


''Core spieren''
95%
Balans
70%
Houding
90%
Ademhaling
80%

DELEN